Stel je het op orde brengen van je online profilering steeds uit?

Maak er een EVA'tje van!

 

 

 

 

In beeld

Jobhopper voor één dag

Online profilering, maak er een EVA'tje van

Haal meer uit je (online) netwerk 

Laat jij jezelf krachtig genoeg zien? 

De keuze is reuze. Kiest die klant jóu wel? 

Onderbuik en onderbouwing

Lukraak of écht raak

Een keer is geen keer

Netwerkavond Sociaal Netwerk Asten 

Online flaneren

Niet hard maar hart

Communicatiestrategie volgens het boek

Interview in Nieuwe Oogst

Breinkoe en liters ideeën

Cupcake-slipjes

Tegen de regels?

Omgekeerd kansen creëren

Inspirerend communiceren is kinderspel

Een merk dat blijft plakken

Go with the flow

Identiteit is alles

De ene oplossing is de andere niet

Eerst plaatje, dan praatje

Goede raad ligt op straat

Ondernemerskalender

 

 


Last van uitstelgedrag als het gaat om het op orde brengen van je online profilering? Maak meters met het professionaliseren van je LinkedIn-profiel door te beginnen met een klein stapje.

 

Je weet dat het belangrijk is: je online profilering op orde brengen. Tegelijkertijd geldt: goed werk heeft tijd nodig. En echt even goed aandacht besteden aan je online profilering: NU EVEN NIET. Geen tijd. En juist omdat het best lastig is in je eentje je online profilering op orde te brengen, kan het zomaar zijn dat je ook volgende week de tijd niet vindt. En die week daarop ook niet. Kortom, uitstelgedrag ligt op de loer…

 

 

Nu heb ik zelf net een timemanagementcursus achter de kiezen en wil graag een tip delen die ik daar heb geleerd. De remedie tegen uitstelgedrag van klussen die belangrijk zijn is: maak er een EVA’tje van. EVA staat voor Eerst Volgende Actie. En het betekent: wat is het eerstvolgende concrete, kleine stapje dat je kunt zetten om dichter bij je doel te komen. De EVA die in dit geval voor jou passend zou kunnen zijn: meld je aan voor de masterclass Mijneigenikalsmerk.nl. Voor nu een kleine actie: een mailtje of telefoontje. En vervolgens echt een dag onder professionele begeleiding aan de slag om meters te maken met je online profilering op LinkedIn. Ik zie je aanmelding graag tegemoet!