Samen slimmer

 

 

   

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Ik werk ‘alleen’ onder de naam Breinkracht, toch werk ik altijd samen.

In nauwe samenwerking met m’n opdrachtgevers zorg ik voor slimme communicatie-oplossingen voor specifieke vraagstukken. Daarnaast vorm ik regelmatig een partnership met professionals als conceptontwikkelaars, adviseurs, tekstschrijvers, vormgevers en webbouwers. Businesspartners zijn bijvoorbeeld Lonieke.nl, Tinksel, Horticoach, Van ’t Laar Hof, Keigroen, Imagro, RozzRood, Vierhoog, Spiegel, AM Kwadraat, Optivate en Derksen Retail.

Samen bezig zijn, werkt aanstekelijk. Om telkens van elkaar te leren en m’n blik te verbreden zoek ik de verbinding op met andere professionals via:

 

Bring Your Own
Niks old school netwerkbijeenkomst: je gaat er naar toe, luistert braaf naar de spreker en misschien lukt het bij de borrel nog net om een interessant gesprek aan te knopen. Bij een Bring Your Own is juist je eigen inbreng cruciaal. Je neemt dus zelf mee: een onderwerp, vraagstuk, dilemma of werkvorm. Ook neem je mee: een lekker hapje of drankje en je eigen introducé. Omdat ieder z’n eigen inbreng heeft, kan de bijeenkomst niet anders dan verrassend zijn.

Bring Your Own is een initiatief van Lonieke de Ruiter en Cecile Snijders. Reacties van deelnemers: "Wat een geweldig initiatief!

Spannend, laagdrempelig, uitnodigend, creatief en verrassend.", "Dank voor de inspirerende ervaring!"

 

 BYO

 

 

Interesse in deelname aan een Bring Your Own-bijeenkomst? Neem gerust contact op via info@breinkracht.com of 06-130 831 53.

 

 

CC-03
Platform voor senior communicatie-professionals in de regio Eindhoven. Enthousiaste en gedreven vakmensen vormen samen een netwerk waarin ze kennis en ervaring uitwisselen over de verschillende disciplines in het communicatievak.

Zie www.cc-03.nl