Ingenius begrijpt waar z'n doelgroep heenwil

 

 

Ingenieus - Breinkracht  

< terug naar overzicht

 

Het werving & selectiebureau met de hoogste ik-snap-jou-factor dat bemiddelt voor accountants en belastingadvieskantoren. Dat is Ingenius. Ingenius bemiddelt voor de betere accountants- en belastingadvieskantoren in heel Nederland. De doelgroep kandidaten bestaat uit accountants en fiscalisten vanaf minimaal drie jaar relevante werkervaring tot en met vennotabel niveau.

 

Ingenius is in staat zich perfect in te leven in zowel opdrachtgever (wat voor iemand past precies in het bedrijfsplaatje) als kandidaat (wat zijn z’n beweegredenen om een carrièrestap te maken). De kans van slagen op ’n goede match is daardoor extra groot.

 

In een positioneringssessie hielp Breinkracht (Cecile Snijders) bij het scherp krijgen van het onderscheidend vermogen van Ingenius. Dit als basis voor het verder uitbouwen van een succesvol merk. Patrick Killaars, directeur Ingenius: “Zinvol om haarscherp te krijgen wat onze kwaliteiten zijn. Met name de informatie over hoe kandidaten tegen Ingenius aankijken is erg waardevol geweest.” PXL Communicatie vertaalde de uitkomst van de positioneringssessie naar een passend beeld en communicatieconcept.