Harry Potter van de magie van marketing

 

 

De magie van marketing - Breinkracht  

< terug naar overzicht

 

Marketing een machtig mooi vak? Zie daar de studenten van HBO-opleiding Stoas Vilentum maar eens van te overtuigen. Cecile Snijders is gevraagd als (freelance) docent marketing om de Module Marketing te verzorgen.

 

Doel: in een lessenserie van 15 weken de basisbeginselen van marketing overbrengen en de studenten helpen de theorie toe te passen in hun eigen werksituatie.

 

Aanpak: de stof zoveel mogelijk larderen met aansprekende praktijkvoorbeelden en telkens de interactie opzoeken met de studenten. En bij echt pittige onderdelen zoeken naar ezelsbruggetjes. Zoals Harry Potters prijselasticiteit. Bij de prijselasticiteit deel je de procentuele verandering van de hoeveelheid door de procentuele verandering van de prijs. Harry_Hoeveelheid gedeeld door Potter_Prijs.

 

Cecile Snijders verzorgde inmiddels meerdere malen de module Marketing voor de HBO-studenten van Stoas Vilentum. Periode 1: februari - juni 2009, periode 2: februari - juni 2010, periode 3: februari - juni 2011, periode 4: maart - juni 2014.

 

In de periode maart - juni 2012 verzorgde Cecile voor dezelfde opleiding de module Communicatie.