Expose your brand

 

Expose your brand - Breinkracht  

< terug naar overzicht

 

‘Onze mensen zijn uw mensen’. Trainingsbureau Hamilton Bright Training kan dat nog eens met recht zeggen. Dit bureau verzorgt onder meer product- en vaardigheidstrainingen voor organisaties in Consumer Electronics, Food en Body & Healthcare.

 

De identiteit en cultuur van de opdrachtgevers van Hamilton Bright Training vormen altijd het uitgangspunt voor de trainingen. Na een training hoeft de trainee dus geenszins de naam van het trainingsbureau te onthouden, maar vooral de essentie van het eigen merk waarvoor hij of zij werkt. Een bewuste keuze van Hamilton Bright Training. “We willen onze opdrachtgever helpen de kracht van z’n eigen kwaliteitsmerk optimaal te ontwikkelen. In onze optiek kan dat het beste door helemaal in de huid te kruipen van het merk van onze opdrachtgever. En daar ook alle spotlights op zetten en de kernkwaliteiten leren uitdragen. Expose your brand!”, vertelt Nicole van de Ven – Smeelen, Managing Director van Hamilton Bright Training.

 

Breinkracht (Cecile Snijders) tekende voor het in interactie met de directie aanscherpen van de positionering. Belangrijk onderdeel was: hoe kijkt de doelgroep aan tegen Hamilton Bright Training? Ook leverde Breinkracht een bijdrage aan de interne roll-out. Nicole daarover: “Ik kijk zeer positief terug op de rol van Breinkracht. Het was verhelderend en heeft ons ertoe aangezet kritisch te kijken naar ons eigen merk."