De juiste draai

 

De juiste draai - Breinkracht  

< terug naar overzicht

 

“Het spul werkt gewoon fantastisch.” Jos Hendriks handelt in BioAktiv, een product dat een breed scala aan toepassingen kent in de land- en tuinbouw. De effecten van het product zijn talrijk: gezondere dieren, homogenere drijfmest, vitalere gewassen, versnelling van composterings- en zuiveringsprocessen en het weer helder krijgen van algenrijk, troebel water.

 

De vraagstelling: ontwikkel een krachtige naam en bijbehorend logo voor het handelsbedrijf van Jos Hendriks, rekening houdend met toekomstige uitbreiding van het productassortiment.

 

De zuurstofactiverende werking van BioAktiv – het zet aerobe bacteriën in beweging - werkte als inspiratiebron. Breinkracht ontwikkelde de volgende nieuwe naam voor het handelsbedrijf: Topturn Special Products. Bij uiteenlopende problemen kunnen boeren en tuinders er met de Special Products van Topturn de juiste draai aan geven. 

 

RozzRood (Hanneke van Horen) en Breinkracht (Cecile Snijders) werkten gezamenlijk aan logo en huisstijl, legden de basis voor de website www.topturn.eu en ontwikkelden foldermateriaal. Jos Hendriks daarover: “Chapeau!”