Hoera!

 

 

Hoera! - Breinkracht  

< terug naar overzicht

 

Een warm, vertrouwd en vrolijk gevoel. Dat moest de nieuw te bedenken naam voor Bobo kindercentra uitstralen. Het kenmerkt namelijk de kracht van deze kinderopvangorganisatie die gevestigd is in Limburg (gemeenten Peel & Maas, Nederweert, Leudal en Weert).

 

Eerste stap op weg naar een nieuwe naam was een ontdekkingstocht naar de kenmerkende waarden van de organisatie. Medewerkers, clusterleiders, een aantal ouders en leden van een speciale werkgroep, allen zorgden zij voor waardevolle informatie en bovendien toonden zij zich bijzonder betrokken bij het ontwikkelen van de nieuwe naam. Het resultaat was een trots gevoel én een splinternieuwe naam: Hoera kindercentra! De werkgroep bestond uit Paul Horsmans (bestuurder Unitus), Rudie Peeters (manager Hoera kindercentra), Ruth Manders (senior medewerker Servicepunt Hoera kindercentra), Ingrid Smets (Ispiratie) Hanneke van Horen (RozzRood) en Cecile Snijders (Breinkracht).

 

“We hebben in een korte intensieve periode een nieuwe naam voor onze organisatie bedacht. Cecile heeft vanaf de start duidelijk de leiding genomen en haar breinkracht laten werken. Ze heeft ons allemaal geïnspireerd wat heeft geleid tot de geboorte van onze nieuwe naam Hoera kindercentra”, zo blikt opdrachtgever Rudie Peeters terug op het naamontwikkelingstraject