Door wie

 

 

 cecile snijders  

Breinkracht is het communicatiebureau van Cecile Snijders. Ik help mensen – en daarmee de organisaties waarvoor zij werken – slimmer te communiceren. Samen komen we tot de kern van de zaak. Ik help (groepen) mensen betekenis, richting en duiding te geven aan hun (gezamenlijke) kracht en maak werk van communicatie-acties die daarbij passen. Sinds eind 2009 doe ik dat onder de naam Breinkracht. Wat ging er aan vooraf?

 

Lucky me. Mijn studiekeuze van destijds, HBO communicatie (afstudeerrichting Creatief), bleek meteen een schot in de roos. Communicatie is een traktatie. Slimme communicatie draagt bij aan een grotere (naams)bekendheid, een krachtiger imago, een groter draagvlak, beter (wederzijds) begrip en meer waardering. Nog steeds blijft het dynamische vakgebied communicatie me boeien. Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd.

Na m’n studie werkte ik met veel plezier twee jaar bij (Publicis) Van Sluis Consultants. Tegenwoordig heet dit bureau MSL Group. Dit bureau werkt voor zowel profit- als non-profit-opdrachtgevers in alle disciplines van het communicatievak. Daarna heb ik bijna tien mooie jaren gewerkt bij Imagro, strategie & creatie voor agri, food en buitengebied. De laatste jaren werkte ik daar in de functie communicatiestrateeg.

 

Verder ben ik sinds 2006 compagnon van het melkveebedrijf Koe & Koe, ofwel ik ben boerin. In de stal zie je me maar af en toe, ik ben eerder een bureauboerin: ik verricht hand- en spandiensten vanachter de pc.

Opleidingen die ik na mijn studie HBO Communicatie volgde, zijn onder meer Beelddenken – COCD (Centrum voor de Ontwikkeling van Creatief Denken), NLP Train de trainer – IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie) en diverse losstaande workshops, trainingen en seminars.

 

Voor een uitgebreid CV zie www.linkedin.com/in/cecilesnijders.