Masterclass mijneigenikalsmerk.nl

 

 

 Mastrclass mijneigenikalsmerk.nl

 

Inschrijven

U heeft een onjuiste code ingevoerd. Probeer het aub nogmaals.

Naam:
E-mail:
Tel nr:
 
 

 

 

 

< terug naar overzicht

 

Ontdek hoe je gezien wilt worden en versterk direct je (online) imago

 

Wat zou voor anderen de reden moeten zijn om zaken te doen met jou? Hoe wil je bij hen op het netvlies staan? Waarin ben je merkbaar anders of beter dan je vakgenoten, wat maakt jou uniek? Je ontdekt het tijdens de resultaatgerichte eendaagse masterclass ‘mijn eigen ik als merk.nl’, waarbij alles draait om jou en je online imago. Je definieert je eigen merk in woord én beeld in je persoonlijke merkkompas. Bovendien breng je je LinkedIn-profiel in lijn met je eigen merk en leer je hoe je dit social medium inzet voor je zakelijke doelen. De masterclass is inclusief photoshoot. Wel zo handig om te weten, wanneer je ’s ochtends voor je kledingkast staat.

 

De masterclass is de enige in z’n soort vanwege de unieke combinatie van ‘Personal Branding’ en ‘Jouw persoonlijke visitekaartje: LinkedIn’. Waar andere sessies Personal Branding stoppen, ga je in deze masterclass verder en waar andere workshops LinkedIn beginnen, heb jij al lang en breed een voorsprong.

 

Ochtendprogramma: Personal Branding

In het eerste gedeelte van de masterclass leg je een stevig fundament voor je eigen ik als merk. Je krijgt helder wat je persoonlijke kracht is en waar je doelgroep op zit te wachten. In een persoonlijk merkkompas werk je concreet in woord en beeld uit hoe jij je helder en consistent kunt onderscheiden in je markt. Bovendien ga je dat direct in praktijk brengen met een elevator pitch (presentatie van jezelf in 1 minuut tijd). Je persoonlijke merkkompas helpt je om ook na de masterclass te focussen op je eigen ik als merk.

 

Middagprogramma: LinkedIn

Hoe kun je jezelf optimaal online laten zien? Hoe zet je LinkedIn, je online visitekaartje, maximaal in om je doelen te bereiken? In het tweede gedeelte van de masterclass ga je actief aan de slag met LinkedIn. Met veel praktische tips en een ter plekke professioneel gemaakte foto vervolmaak je je profiel. Aan het eind van de dag heb je een professioneel profiel, weet je hoe je bouwt aan een sterk online netwerk en hoe je LinkedIn inzet om jouw zakelijke doelen waar te maken.

 

Wat levert de masterclass je op?

 • Een concreet persoonlijk merkkompas
 • Je eigen, in de praktijk geteste elevator pitch
 • Een professioneel gemaakte foto geschikt voor social media profielen
 • Een perfect LinkedIn-profiel
 • Inspiratie en ideeën voor het verder versterken van je (online) imago en netwerk

 

Praktische info

 • Op dit moment staat er geen datum gepland voor een open-inschrijving-editie van deze masterclass. Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken; bij voldoende geïnteresseerden, plannen we een datum
 • Tijdstip: van 9.00 - 17.00 uur (8.30 uur ontvangst)
 • Locatie: Cultuurbelevenis Looeind, Liempde
 • Investering: € 345,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief lekkere lunch en professionele photoshoot.
 • Deze masterclass bieden we ook incompany aan (datum en locatie in overleg).
 • Investering in company: afhankelijk van de groepsgrootte, locatie, afstemming op specifieke wensen, behoeften en het karakter van de organisatie. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijbijvende offerte.
 • Aanmelden: via Cecile Snijders info@breinkracht.com, 06-1308 3153 of Lonieke de Ruiter info@lonieke.nl, 06-1231 2742

 

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor professionals die zichzelf willen versterken en willen ontdekken hoe ze slim hun sterke kanten kunnen laten zien. Met als resultaat: meer focus op je talenten, interessantere opdrachten en klanten of meer kans op die leuke nieuwe baan.

 

Referenties

Bekijk hier het filmpje met de reactie van deelnemers aan een eerdere editie:

 

 

 

Gemiddeld rapportcijfer: 8,3

“Fraaie balans tussen concreet , diepgang én leuk! Expertise in zeer ruime mate aanwezig en ook zéér benaderbaar. Plezier ook bij jullie zichtbaar! Als zelfstandige professional is dit een zinvol kado aan jezelf. Het biedt focus!”

Hettie van der Ven, Wereldtekst

 

“Werken aan je eigen merk is kritisch naar jezelf kijken. De masterclass is een effectieve combinatie van theorie en praktijk. Je leert jezelf onderscheidend te maken ten opzichte van je omgeving. Top!”
Angelie Kruijsen, startend ondernemer

 

“Goede opbouw en focus. Het dwingt je om jezelf duidelijker neer te zetten. Alles kwam aan bod. Goed tandem!“

Corinne Moerman, gedreven communicatiekracht

 

“Inspirerend, boeiend, praktisch én theoretisch, perfect verzorgd, top!”

Yvonne van Gog, Medewerker Marketing, Communicatie & Coöperatie/Adviseur Coöperatie bij Rabobank Peelland Zuid

 

“Goede opzet. Eerst nadenken en formuleren aan de hand van tools & uitleg en dit gelijk gebruiken.”

Roland van Tilburg, Atvanti

 

“Goede combi ochtend-middag. Leuke interactie. Het is praktisch toepasbaar. Puntje van aandacht: er zou iets meer ruimte mogen zijn voor groepsdiscussie.”

Nicole van Hoof, adviseur en coach Multifunctionele Landbouw bij ZLTO

 

“Leerzaam, nuttig en zet aan tot actie. Je kunt er direct wat mee.”

Will van Hoof, eigenaar van Keigroen BV

 

"Inspirerende dag waarin ik op een andere manier op zoek ben gegaan naar 'mijn kracht'. Het heeft me nog bewuster gemaakt van hoe ik mij in de markt wil bewegen. Het gerichter afstemmen van 'zeggen' (woorden) en 'doen' (gedrag) vond ik heel waardevol. Goede mix van denken en concreet aan de slag, zowel op de dag zelf als de weken erna via tips in mijn mailbox om LinkedIn optimaal in te zetten bij het vermarkten van 'mijn eigen merk'."

Marianne Koot, eigenaar van &Koot, partner in onderwijs, Almere

 

Door wie?

De eendaagse masterclass wordt verzorgd door twee ervaren marketing- en communicatieprofessionals: Cecile Snijders (op de foto rechts) en Lonieke de Ruiter (op de foto links).

 

 

Cecile Snijders heeft haar eigen communicatiebureau Breinkracht (www.breinkracht.com) en helpt mensen slimmer te communiceren. Breinkracht blinkt uit in drie disciplines: eigenzinnige merken, prikkelende adviezen en inspirerende workshops. Ook werkt Cecile als freelance docent communicatie (en marketing) voor diverse HBO-opleidingen. Daarnaast is Cecile boerin bij Koe & Koe (www.koeenkoe.nl).

 

06 – 1308 3153 
info@breinkracht.com 
  

 

Lonieke de Ruiter is is een ervaren marketing- en communicatieprofessional met passie voor online. Na ruim zeven jaar ervaring als marketing & communicatieadviseur bij de Rabobank, is zij gestart als trainer en adviseur op het gebied van online communicatie (www.lonieke.nl). Met haar aanstekelijk enthousiasme inspireert zij mensen en bedrijven om social media te ontdekken en helpt hen kansen in kaart te brengen en te benutten.

 

06 – 1231 2742 
info@lonieke.nl