Liever communicatiever

 

 

 

< terug naar overzicht

 

Vergroot de communicatiekracht van jezelf èn je organisatie

Snel inspelen op veranderingen, de band met de klant duurzaam versterken en (groei)ambities waarmaken. Wil je daarin als organisatie slagen, dan is de manier van communiceren meer dan ooit cruciaal! Dat geldt zeker niet alleen voor communicatiespecialisten, maar voor iedere professional. In dit informatietijdperk is iedereen communicator geworden, elk vanuit z’n eigen rol, verantwoordelijkheid en positie. Iedereen is aan zet om verbindingen tot stand te brengen tussen binnen en buiten.

 

Wil je niet alleen zelf meters maken om je communicatiekracht te vergroten, maar tegelijkertijd ook je organisatie in beweging brengen om communicatiever te worden? En kun je daarbij wel wat inspiratie en support gebruiken? Dan zijn de Liever Communicatiever-sessies echt iets voor jou!

 

 

Lonieke de Ruiter en Cecile Snijders organiseren regelmatig bijeenkomsten, met telkens een actueel, inhoudelijk communicatiethema in de hoofdrol. De sessies hebben een hoog ‘leren door doen’-gehalte en leveren je inspirerende ideeën, tools en tips op. Hiermee kun je jouw leidinggevende(n), collega’s en klanten betrekken en verrassen.

 

Liever communicatiever-sessies

De Liever communicatiever-sessies organiseren we voor (communicatie)professionals die de communicatiekracht van zichzelf én hun organisatie willen vergroten.

 

Een overzicht van de onderwerpen:

 

Steeds weer betekenisvolle content
Leer telkens opnieuw betekenisvolle, relevante (online) content creëren. 

 

Werken met werkvormen
Hoe maak je bijeenkomsten boeiender, vergaderingen betekenisvoller en gesprekken waardevoller? Zet de juiste werkvormen in! 

 

Masterclass 'Mijn eigen ik als merk.nl'

Ontdek tijdens deze eendaagse masterclass hoe je gezien wilt worden en versterk direct je (online) imago. De masterclass is een unieke combinatie van Personal Branding en LinkedIn. Lees verder

 

Kruip in de huid van je doelgroep
De juiste doelgroepinzichten zijn goud waard. Hoe kom ik tot deze inzichten en hoe verzilver ik ze? Hier lees je er meer over.Wil je op de hoogte gehouden worden van de Liever communicatiever-sessies? Hier kun je je inschrijven voor de Liever-communicatiever-nieuwsbrief. 

 

Ga je liever incompany aan de slag? Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. Je kunt ons als volgt bereiken: Cecile Snijders info@breinkracht.com, 06-1308 3153 of Lonieke de Ruiter info@lonieke.nl, 06-1231 2742.

 

 

 

Wat vinden anderen van eerdere Liever Communicatiever-sessies?

“Meteen bruikbaar!”

 

“Wauw, dit is echt een cadeau aan jezelf als je gaat voor het ontwikkelen van je communicatieve skills.”

 

“Een goede verdeling tussen theorie en praktijk. En vooral de afwisseling in groepsgrootte (dan weer opsplitsen in een kleine groep, dan weer in een grotere groep) heeft ervoor gezorgd dat ik ook zeker veel van anderen heb kunnen leren.”

 

“Ik ga naar huis met volop nieuwe inzichten en praktische tips.”

 

“Enthousiaste trainers. Jullie zijn een goed tandem.”